Onze Studio

Yoga versterkt en reinigt het systeem diep en voegt intensiteit toe aan het werk dat je normaal gesproken in de praktijk zou krijgen en verhoogt het niveau van zuivering exponentieel. Als u dezelfde basisoefening doet als in een ruimte met een normale temperatuur, zult u harder werken in een verwarmde en bevochtigde ruimte.

k

A Special Mat

Application

Als mensen die last hebben van de hitte de tijd nemen om te wennen aan het oefenen in een verwarmde ruimte, zullen ze merken dat ze minder last hebben. Het werk dat in de hitte wordt gedaan, zorgt ervoor dat de slagaders verwijden, zodat er meer bloed door het lichaam stroomt en naarmate het lichaam gewend raakt aan het oefenen in een verwarmde omgeving, leert het systeem wat het moet doen om te voorkomen dat het oververhit raakt in deze unieke omstandigheid. De hartslag in rust wordt verlaagd en uw lichaam ontwikkelt een sterk atletisch uithoudingsvermogen. Gewichtsverlies en spierversteviging samen met een prachtig heldere huid is onvermijdelijk in de 40% luchtvochtigheid die altijd wordt gehandhaafd.

Als de hitte niets voor jou is, bieden we ook yoga aan op kamertemperatuur en iets hoger. Dus drager, je bent een totale newbie in yoga of een doorgewinterde beoefenaar evolation yoga London heeft iets voor jou. Als onderdeel van onze community kun je kiezen uit een breed scala aan oefeningen, lessen en tijdvakken.

d
d